Ditë Informimi në Bashkinë Amynteo (14.10.2021)

Më datë 14 tetor 2021, në kuadër të projektit WINCOME, në sallën e Qendrës Kulturore të Amyntaio u organizua nga Bashkia Amyntaio një Ditë Informimi me temë: “Marketimi, promovimi & ekstroversioni i produkteve të verës”.

Qëllimi i takimit ishte informimi i publikut për veprimet dhe përfitimet e pritshme të projektit, ndërsa pjesëmarrësit patën mundësinë të informohen për çështjet teknike që kanë të bëjnë me propozimet e biznesit etj.

Konferenca u fokusua kryesisht në:

• Prezantimi i një plani gjithëpërfshirës për zhvillimin e qëndrueshëm të turizmit dhe menaxhimin e destinacioneve të zonave me vreshta dhe rrugë të verës,
• në planifikimin strategjik të vreshtit dhe turizmit të verërave,
• në prezantimin e Xinomavros si varietet multidinamik,
• në informacionin e verës: konceptet, përmbajtja, vlera, komercialiteti
• në Marketing, promovim dhe ekstroversion të produkteve të verës përmes destinacioneve gastronomike. Rasti i Goumenisas,
• në vresht dhe gastronomi. Kombinimi i ushqimeve dhe verërave i shijeve ndërkombëtare me produkte dhe verëra vendase.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *