Zbatimi i Projektit Pilot/Demostrues të Prodhimit inteligjent të Materialit Shumëzues në Komunën e Zicës (23.10.201)

 

Në kuadër të zbatimit të Aktit “Veprimet e Përbashkëta për Nxitjen e Sipërmarrjes Lokale në Zonat Më pak të Preferuara në Greqi dhe Shqipëri në Sektorin e Vreshtarisë dhe Prodhimit të Verës” me akronimin WINCOME, Bashkia Zicë organizoi të shtunën, datë 23 tetor 2021 Prezantimi i projektit pilot / Demonstrativ i Prodhimit inteligjent të Materialit Shumëzues të Hardhisë, me temë: “Teknikat e prodhimit të materialit shumëzues për kultivimin e hardhisë”.
Prezantimi i projektit pilot, prodhimi inteligjent i materialit shumues për kultivimin e vreshtave, u bë në ambientet e ndërtimit të Manastirit të Shenjtë Vella të Dioqezës së Janinës dhe në vreshtin e sapombjellë të Manastirit, me sipërfaqe totale prej 5000 m2.

Shihni Raportin e Projektit Pilot këtu